Profesionalios valymo priemonės
  Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!
Profesionalios valymo priemonės

Graffiti valymo priemonė plytų ir betono paviršiams 3M, 500ml, GR300005


Kodas: GR300005

Pagaliau. Saugus ir paprastas būdas vaizdą gadinantiems grafičiams šalinti.
Šešios priežastys, kodėl turėtumėte rinktis „3M“ grafičių dėmių valiklį.

1.Universalumas – „3M“ grafičių dėmių valiklis efektyviai veikia įvairias grafičių medžiagas, įskaitant purškiamus aerozolinius dažus, permanentinius žymeklius, lūpdažius, kreideles ir emulsinius dažus.
2.Didelis veiksmingumas – dėl skystos formos greitai įsiskverbia ir suskaido grafitį. Taip pat dėl aukštos virimo temperatūros jis lėčiau išgaruoja, todėl padidėja efektyvumas, pagerėja rezultatai ir sumažėja bendros išlaidos.
3.Mažas pavojus – tiek ant „GR1500‘, tiek ant „GR3000“ yra įspėjamasis žodis „įspėjimas“, o ant daugelio kitų rinkoje esančių grafičių valiklių užrašytas žodis „pavojus“. Nė viename iš produktų nėra NEP (N-etil-pirolidonas) arba NMP
(N-metil-2-pirolidonas), kurie plačiai naudojami grafičių valiklių gamyboje ir gali kelti didelį pavojų sveikatai.
4.Nestiprus kvapas – „3M“ grafičių dėmių valiklis yra nestipraus kvapo, todėl padidina naudotojų komfortą ir darbingumą – priešingai nei tradiciniai cheminiai valikliai, kurie skleidžia stiprų kvapą ir išskiria kenksmingus garus.
5.Mažas degumas – didelės pliūpsnio temperatūros produktas yra saugus naudoti. „GR1500“ pliūpsnio temperatūra yra 100 °C, o „GR3000“ – 166 °C.
6.Nedidelis poveikis aplinkai – 100 % „GR1500“ sudedamųjų dalių ir daugiau kaip 90 % „GR3000“ sudedamųjų dalių yra biologiškai skaidžios pagal OECD 301; taip pat abu produktai atitinka REACH reikalavimus. Nė vieno produkto sudėtyje nėra aromatinių, alifatinių arba chlorintų tirpiklių.



Į SĄRAŠĄ